Girer opp til Agroteknikk 2018

Årets største landbruksmesse er på Norges Varemesse 8. til 11. november i år. Agroteknikk er stedet der de store aktørene presenterer spennende og innovative nyheter, og Eikmaskin vil vise frem alle sine traktormerker, høstemaskiner og redskaper.

Det ligger an til en gedigen folkefest når landbruket inviterer til Agroteknikk 2018. Du møter Eikmaskin i Hall E, der vi stiller ut Massey Ferguson, Valtra og Fendt, samt et stort utvalg høstemaskiner og redskap. Som vanlig har vi også butikk, der du kan handle mye spennende, og det blir flere aktiviteter og underholdning på standen.

Programmet for messen er imponerende. Onsdag 8. november er det spesielt fokus på ungdom i landbruket, med egen ungdomsscene. Fredag er det den tradisjonsrike konserten i Oslo Spektrum, og i år kan du høre DDE, Postgirobygget, Byting, Loveshack og Beist fra scenen. Billettsalget starter 1. mai, så her gjelder det å være rask. Lørdag er det motevisninger, mens søndag byr på dyrskue og livdyrauksjon. Du finner mer informasjon på agroteknikk.no.

Del gjerne artikkelen på sosiale medier: