Møt oss på Agroteknikk

Det blir en gedigen folkefest når landbruket inviterer til Agroteknikk 2018. Beltetraktor fra Fendt, årets nyheter, underholdning, egen butikk og selgere fra hele landet er noe av det som møter deg hvis du stikker innom Eiksenterets stand i hall E.

Eiksenteret viser fram Massey Ferguson, Fendt, Valtra, redskap, høstemaskiner og butikk på 4500 m2 under årets Agroteknikk på Norges Varemesse 8. til 11. november. Her får du se noen av årets nyheter, inkludert en Fendt 940 Vario MT beltetraktor, de nye Euromix fullfôrvognene fra Kuhn, nyheten Fendt Rotana rundballepresser og de oppdaterte Fendt Rogator-sprøytene som ble lansert i august.

Det blir også egen butikk, der du kan få kjøpt profileringsartikler og utvalgte varer fra Eiksenteret. I tillegg har Eiksenteret stand ved siden av flere av våre samarbeidspartnere.

Folk fra hele landet

Agroteknikk er årets viktigste landbruksmesse, og det er ventet mange besøkende fra fjern og nær. Eiksenteret stiller med selgere fra hele landet, så der er stor sjanse for at du møter noen du kjenner. I tillegg møter du produktsjefene fra Eikmaskin, andre fagfolk fra Eik-kjeden og ikke minst representanter fra flere av våre leverandører og samarbeidspartnere.

Eiksenteret rigger også en egen scene, der det blir aktiviteter hver dag, og ekstra underholdning lørdag og søndag. Du møter dessuten tidligere OL-vinner Olav Tufte på vår stand i løpet av messen. Det er også muligheter for å delta i konkurranser med flotte premier hvis du tar turen innom oss!

Mange aktiviteter

Fredag er det den tradisjonsrike konserten i Oslo Spektrum, og i år kan du høre DDE, Postgirobygget, Byting, Loveshack og Beist fra scenen. Billettsalget er godt i gang, så her gjelder det å være rask. Lørdag er det AgroFashion Show, mens søndag byr på dyrskue og livdyrauksjon.

Magasinet Traktor vil i samarbeid med Agroteknikk kåre landets råeste traktor. Har du en traktor som er i normal drift her i landet, sender du bare et bilde og en kort beskrivelse av traktoren til traktor.no. Vinneren får dekket kostnader til å frakte traktoren til Norges Varemesse, der alle kan se på den. Du får også to inngangsbilletter, samt masse heder og ære. For tre år siden vant Erik Trøen kåringen med sin 2000-modell Fendt 920 Vario.

Egen ungdomsdag

Onsdag 8. november er det spesielt fokus på ungdom i landbruket. Da ønsker vi spesielt velkommen til skoleungdom med interesse for landbruket. For Eiksenteret er det viktig å rekruttere flinke ungdommer som kan være med å forme fremtidens landbruk. Gjester kan denne dagen møte Jørgen Sand, som er kåret til årets lærling i Eik-kjeden og som til daglig jobber ved Eiksenteret Kløfta.

Du kan lese mer på våre Facebook-sider. Du finner komplett program og mer informasjon på agroteknikk.no. Vi gleder oss til å treffe deg.

Bilde: Under Agroteknikk kan du prøvesitte en Fendt 940 beltetraktor på Eiksenterets stand i hall E.

Del gjerne artikkelen på sosiale medier: