Mye folk i Fåvang og Gausdal

Eiksenteret Gausdal har fått utvidet sitt salgsdistrikt til å omfatte Ringebu kommune, og kjørte en egen Roadshow-dag i Fåvang. Det var et jevnt sig av besøkende hele lørdagen. Folk i Fåvang viste at de satt pris på å få traktorbesøk i bygda.

Mandag flyttet Massey Ferguson Global Roadshow 2018 seg til sentret i Gausdal, og også her var det stor aktivitet.

– Jeg setter stor pris på at karavanen denne gangen stopper på alle småstedene og ikke bare noen få stopp i sentrale strøk. Dette er en viktig begivenhet for oss på de mindre Eiksentrene ute på bygda, og oppslutningen viser at også bygdefolket er nysgjerrige på det som Massey Ferguson har å vise fram, forteller senterleder Thor Fredriksen (bildet).

Han har mange kunder som skal følges opp i dagene fremover, og ser ikke bort fra at det kan bli økt innslag av røde traktorer i Gudbrandsdalen i tiden fremover.

– Globaltraktorene passer som hånd i hanske på brukene her i distriktet, og alle prøvekjøringene viser at folk er ivrige på å lære mer om dem.

I dag er Massey Ferguson Global Roadshow 2018 på Eiksenteret Gjøvik, før det fortsetter videre til Gran, Fagernes, Gol og Hønefoss. Du finner komplett reiserute her.

Del gjerne artikkelen på sosiale medier: