Våronna skremte ikke Global-interesserte

Bonde og entreprenør Boye Markestad og selger Sverre Udahl ved Eiksenteret Gjøvik.

Tirsdag 8. mai besøkte Massey Ferguson Roadshow 2018 Eiksenteret Gjøvik. Sol fra skyfri himmel og våronntid skremte ikke kundene. Det var det en jevn strøm av besøkende gjennom dagen.

– Boye Markestad er en av dem som valgte å sette av tid til å se på de nye globalmodellene. Han har lenge ønsket seg en ny og hendig traktor, og har allerede hatt dialog med selger Sverre Udahl på Gjøvik, forteller salgssjef Gard Molvig i Eikmaskin.

I tillegg til jobb på egen gård, utfører han også tjenester for andre bønder. Også brøyting og vedlikehold blir det tid til. Siden flere globalmodeller skulle vises fram på karavanen, ønsket han å ta disse i nærmere øyensyn.

– Planen er at en av de eldre Massey Fergusonene han allerede har skal byttes inn i en ny. Om han lander på en 4709 eller en større modell i Globalserien vet vi ikke, men ønsker ham uansett lykke til i valget, understreker Molvig.

I dag er Massey Ferguson Roadshow 2018 på Gran, før veien går videre til Fagernes og Gol denne uken. Reiseruten finner du her.

Del gjerne artikkelen på sosiale medier: